Skip to main content

Victoria's SecretTemptation sprej za tijelo za žene

Victoria's Secret Temptation sprej za tijelo za žene
Victoria's Secret Temptation sprej za tijelo za žene
75 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: VIS04639

Želite li divno mirisati čak i onda kad idete na kupanje ili vježbanje? Lagani ženski sprej za tijelo Victoria's Secret Temptation je kao stvoren za sve prilike u kojima želite da vaša koža miriše, ali ne onim intenzitetom koji joj daje parfem.

  • voćni miris
  • cvjetni miris
  • idealan izbor za ženu bez predrasuda
  • svjež parfem, idealan za tople dane

Sastav

Sadržaj
crvena jabuka, ljetno cvijeće
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

Brand Victoria’s Secret je osnovao 1977. godine američki poduzetnik Roy Raymond. Roy je došao do zaključka da bi većina muškaraca cijenila kada bi donje rublje za svoje partnerke mogla kupovati u specijaliziranoj trgovini. Interes je nadmašio sva očekivanja – već nakon prve godine morao je otvoriti tri dalje podružnice. Danas Victoria’s Secret prodaje ne samo luksuznu odjeću, već i prvoklasnu kozmetiku. Ogroman uspjeh postigli su prije svega parfemi Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret pazi na to da za njega rade samo najslavniji super modeli poput Gisele Bündchen, Mirande Kerr ili Naomi Campbell. Ništa manje probirljiv nije i kod parfumera – u kreiranju mirisa Victoria’s Secret surađivali su i surađuju Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals i druga velika imena iz ovog područja.

Brand Victoria's Secret svakako će zainteresirati sve one koji hoće biti seksi, vole čulne, nježne i rafinirane mirise.