Preskočite na glavni sadržaj

Uriage

O brendu Uriage

Još prije 2000 godina, u srcu francuskih Alpa, otkriven je izvor jedinstvene termalne vode Uriage. Ona putuje kroz planinske geološke dubine čak 75 godina, obogaćujući se putem mineralima i elementima u tragovima. Blagotvorne učinke ove regenerativne vode od 1992. koriste dermatološki laboratoriji Uriage za svoje inovativne kozmetičke proizvode.

 

Termalna voda Uriage umiruje kožu, sprječava njezinu dehidraciju i jača kožnu barijeru. Kako bi se sačuvala njezina čistoća i prirodno bogatstvo, puni se na samom izvoru.

Zahvaljujući njezinim učincima,  kozmetiku Uriage preporučuju dermatolozi cijelog svijeta, a korisnici je obožavaju, što najbolje potvrđuje podatak da se svakih 10 sekundi proda jedna termalna voda Uriage Eau Thermale!

Među omiljenim proizvodima ovog francuskog brenda je i Uriage krema za lice, Uriage Bariéderm krema za ruke, kao i hranjiva linija Uriage Xémose te voda za čišćenje lica Uriage Hyséac. Moramo spomenuti i liniju za pomlađivanje kože Uriage Age Protect, proizvode za osjetljivu kožu Uriage Roséliane i kreme za sunčanje Uriage Bariésun. U Uriageu nisu zaboravili ni na najmlađe -  Uriage za djecu sadrži čitav niz dermatološki testiranih proizvoda.

Isprobajte djelovanje blagotvorne alpske vode. Vaša koža bit će zahvalna!

cijeli tekst sakriti tekst