TIGI Catwalk Curlesquekrema za kovrčavu i kosu s trajnom ondulacijom

13×
TIGI Catwalk Curlesque krema za kovrčavu i kosu s trajnom ondulacijom
TIGI Catwalk Curlesque krema za kovrčavu i kosu s trajnom ondulacijom
150 ml

Kod: TIG0078 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda TIGI Catwalk Curlesque
Osobine

Jeste li vi jedna od sretnica s prirodno kovrčavom kosom? Krema za valovitu i kosu s trajnom ondulacijom TIGI Catwalk Curlesque dovest će njihovu ljepotu do savršenstva. Definira oblik pojedinih kovrča, štiti kosu tijekom toplinskog oblikovanja i čini frizuru postojanom. Neka vaša kosa bude vaš adut i neka taj adut zablista.

Karakteristike:

  • razdvaja kovrče i definira njihov oblik
  • daje kovrčama uredan izgled
  • ostavlja kosu sjajnom i mekom na dodir
  • štiti kosu tijekom toplinskog oblikovanja
  • štiti kosu od vlage

Sastav:

  • esencijalna ulja - daju kosi blistav sjaj
  • vitamin B5 - hrani i obnavlja kosu

Način upotrebe:
Nanesite na ručnikom posušenu kosu. Prstima nježno gnječite kovrče da postignu savršen oblik. Potom osušite kosu sušilom ili pustite da se osuši na zraku.

Osobine

Tekstura
krema
Učinak
Za jačanje kovrča

O brendu TIGI

TIGI su 1986. godine osnovala četiri brata Mascolo – potomci čuvenog talijanskog frizera Franca Mascola, čije stalne klijentice su bile i legendarne glumice Sophia Loren i Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno i Anthony išli su stopama svoga oca i zapravo ni iz čega izgradili prestižnu mrežu frizerskih salona Toni & Guy.

Posebnost proizvoda TIGI je dakle u tome što su ih kreirali profesionalni stilisti za kosu za potrebe drugih profesionalnih stilista za kosu. Prilikom proizvodnje šampona, kondicionera, krema za styling i drugih proizvoda TIGI se često koriste pomalo netradicionalni sastojci.

Brand TIGI svakako će zainteresirati sve one koji žele izgledati odlično, ali ne bi htjeli provoditi sate svoga slobodnog vremena u salonima za ljepotu te traže prvoklasnu kvalitetu za razumnu cijenu.

Ocjena TIGI Catwalk Curlesque