Tiffany & Co.Tiffany & Love poklon set V. uniseks

Tiffany & Co. Tiffany & Love poklon set V. uniseks
Tiffany & Co. Tiffany & Love poklon set V. uniseks

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: TIF02231

Tiffany & Love parfemska voda za žene 3 x 5 ml + Tiffany & Love toaletna voda za muškarce 3 x 5 ml

Uniseks parfemski set Tiffany & Co. Tiffany & Love sigurno će razveseliti vaše bližnje. Sadrži jedinstveni parfem, koji usrećuje i privlači lijepim pakiranjem u kojem se nalazi. Poklonite ovaj set i otkrijte osjećaj koji proizlazi iz uveseljavanja bližnjih.

Svojstva:

  • za žene i muškarce

Set sadrži:

  • Tiffany & Love parfemska voda za žene 3 x 5 ml
  • Tiffany & Love toaletna voda za muškarce 3 x 5 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, cvjetni
Tip seta
Poklon set

Brand Tiffany & Co. svojim legendarnim draguljima određuje prvoklasni draguljarski rad, ekskluzivnost i eleganciju. Kralj dijamanata, kako je prozvan osnivatelj branda Charles Lewis Tiffany, je unio strast u najljepše drago kamenje i briljantni dizajn svojeg nakita.

Legendarna tirkizna boja, poznata kao Tiffany blue, je isto kao i sami naziv, simbol luksuza. Boja se prepliće kroz cijeli rad branda, od poklon kutije, preko samog nakita i dizajna Tiffany parfema. Prvi mirisi su nastali u 80-tim godinama prošlog stoljeća – cvjetni Tiffany for Women i začinski Tiffany for Men. U svojim parfemima brand odražava te najčišće esencije, ekskluzivnost i eleganciju te se trudi izazvati jedinstveni osjećaj dodira dragog nakita na goloj koži.

Od svog osnivanja 1837. g. brand je, osim poznatih osobnosti, postupno očarao cijeli svijet. Danas, bezvremenski nakit Tiffany & Co. je uspomena na najznačajnije životne trenutke.