Preskočite na glavni sadržaj

SVR

O brendu SVR

Francuska kozmetika iz dermatološkog laboratorija SVR već desetljećima ima jasnu misiju: stvarati proizvode vrhunske kvalitete koji će nježno njegovati i najosjetljiviju kožu.

 

Povijest brenda SVR počela je još 1962., kada su farmaceuti Simone i Robert Véret utemeljili dermatološki laboratorij. Tijekom godina brend je preuzeo sin, a kasnije i unuk Véreta, koji su ovu malu obiteljsku tvrtku pretvorili u istinsku zvijezdu dermokozmetike.

Svi proizvodi za njegu lica su dermatološki testirani na osjetljivoj koži pod nadzorom stručnjaka. Kozmetika SVR je, zahvaljujući desetcima jedinstvenih proizvoda, stekla povjerenje dermatologa i zadovoljnih korisnika u više od 45 zemalja svijeta. Iako brend SVR neprestano raste, i dalje ostaje beskompromisno vjeran svojim vrijednostima - etičkom pristupu, pouzdanosti i prvorazrednoj kvaliteti.

U SVR portfelju ćete naći proizvode za njegu tijela i lica - od popularnog seruma SVR Densitium, preko gelova za čišćenje i uklanjanje šminke, sve do učinkovite hidratantne SVR Crème. Isprobajte i vi francusku kvalitetu na svojoj koži!

cijeli tekst sakriti tekst