Smells Like SpellsNorse Magic Mimir mirisna svijeća s drvenim fitiljem (relaxation/meditation)

Smells Like Spells Norse Magic Mimir mirisna svijeća s drvenim fitiljem (relaxation/meditation)
Smells Like Spells Norse Magic Mimir mirisna svijeća s drvenim fitiljem (relaxation/meditation)
200 g
195,00kn

Dostupno | Kod: SLS01447
1
Poklon za vas
Mirisi za dom sada sa 20 % popusta. Upišite kod home u košaricu i popust je vaš. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD - Dostava na kućnu adresu
ponedjeljak 24. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
ponedjeljak 24. 01. 2022.

Mitologija nordijskih zemalja ima niz magičnih junaka. Zahvaljujući ručno napravljenoj svijeći Smells Like Spells osjetit će se kao da vas je jedan od njih posjetio i probudio vještine koje vam trebaju. Upoznajte se s Mimirom, poznatim zaštitnikom mudrosti.

Mirisna svijeća Smells Like Spells MIMIR od sojinog voska lagano pucketa dok gori što naglašava njezino pozitivno djelovanje. U posudi od jantarnog stakla skrivaju se note sandalovine, opijuma i metvice koje pomažu u pronalaženju rješenja u neugodnim situacijama, razvijaju vašu intuiciju i uspostavljaju životnu harmoniju.

Karakteristike:

  • mirisna svijeća inspirirana je nordijskim mitovima i čarolijom
  • dok gori, drveni fitilj pucketa i daje pozitivnu energiju
  • do 40 sati gorenja zahvaljujući sojinom vosku s nižom točkom topljenja
  • napravljena je samo od prirodnih sirovina i esencija
  • ritual za meditaciju – jednostavne upute ćete pronaći u pakiranju

Magična i spiritualna snaga svijeće:

  • pomaže u rješavanju teških situacija
  • jača osjećaj harmonije u vašem životu
  • pomaže u razvijanju unutarnjeg glasa
  • čisti i osvježava vaš um

Materijal:

  • kvalitetni organski sojin vosak, drveni fitilj

Način upotrebe:
Svijeće su ručno napravljene što može prouzročiti laganu različitost u masi i vremenu gorenja. Upaljenu svijeću nikada ne ostavljajte bez nadzora niti blizu lako zapaljivih predmeta.

Inovacija 2021. godine:
Smells Like Spells ponosi se prvoklasnom kvalitetom svojih proizvoda. Zato je u proljeće 2021. poboljšao drvene fitilje svojih svijeća kako bi mogli lijepo i dugo gorjeti. Na ovaj način možete u potpunosti uživati u atmosferi upaljene svijeće.

Sastav

Sadržaj
opijum, sandalovina, metvica
Mirisi za dom
drvenasti
Vrste fitilja
drveni
Broj fitilja
1
Vrste voska
sojin, biljni
Materijal
staklo

Učinite svoj život zanimljivijim uz kapljicu magije. Smells Like Spells su originalne, ručno napravljene mirisne svijeće i aroma difuzori koji su spoj narodne mudrosti i najnovijih postupaka u modernoj proizvodnji parfema.

Litvanski brand vodi računa da njegovi proizvodi djeluju nježno i elegantno. Stoga su aroma difuzori i svijeće Smells Like Spells proizvedeni samo od čisto prirodnih sirovina. Drvo, lan i sojin vosak ovdje su na prvom mjestu. Proizvodi imaju i uvijek unikatan miris kreiran sukladno pravilima tradicionalne aromaterapije, koja koristi pozitivne učinke bilja i začina. Zahvaljujući svojem magičnom karakteru vašoj će svakodnevici dati nesvakidašnju čar.

Sve svijeće i aroma difuzori Smells Like Spells dobili su ime po junacima iz nordijske mitologije, koja se tradicionalno povezuje s unikatnom duhovnom moći i pomaže vam da u život prizovete upravo ono što vam u tom trenutku treba. Pa neka poslije pričaju da čarolija ne postoji.