Smells Like Spells Norse Magic Frigga (Home/Partnership) poklon set I.

Smells Like Spells Norse Magic Frigga poklon set I.
Smells Like Spells Norse Magic Frigga poklon set I.
Preporučena maloprodajna cijena
615,00kn

Uštedite 17%
poklon set I.
504,90kn

Kod: SML02019 | Više od 5 kom na zalihi

Frigga (Home/Partnership) mirisna svijeća 200 g + Frigga (Home/Partnership) aroma difuzer s punjenjem 80 ml

1
DPD dostava na kopnu
srijeda 14. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 16. 04. 2021.

Opis Smells Like Spells Norse Magic Frigga (Home/Partnership)
Sastav

Svojstva:

  • miris začina
  • slatka aroma
  • veganski proizvod

Set sadrži:

  • Frigga (Home/Partnership) mirisna svijeća 200 g
  • Frigga (Home/Partnership) aroma difuzer s punjenjem 80 ml

Način upotrebe:
Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Slijedite priložene upute. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta.

Sastav

Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
slatkasti, začinski
Vrste fitilja
pamučni
Materijal
staklo
Vrste aroma difuzora
za štapiće

O brendu Smells Like Spells

Učinite svoj život zanimljivijim uz kapljicu magije. Smells Like Spells su originalne, ručno napravljene mirisne svijeće i aroma difuzori koji su spoj narodne mudrosti i najnovijih postupaka u modernoj proizvodnji parfema.

Litvanski brand vodi računa da njegovi proizvodi djeluju nježno i elegantno. Stoga su aroma difuzori i svijeće Smells Like Spells proizvedeni samo od čisto prirodnih sirovina. Drvo, lan i sojin vosak ovdje su na prvom mjestu. Proizvodi imaju i uvijek unikatan miris kreiran sukladno pravilima tradicionalne aromaterapije, koja koristi pozitivne učinke bilja i začina. Zahvaljujući svojem magičnom karakteru vašoj će svakodnevici dati nesvakidašnju čar.

Sve svijeće i aroma difuzori Smells Like Spells dobili su ime po junacima iz nordijske mitologije, koja se tradicionalno povezuje s unikatnom duhovnom moći i pomaže vam da u život prizovete upravo ono što vam u tom trenutku treba. Pa neka poslije pričaju da čarolija ne postoji.

Ocjena Smells Like Spells Norse Magic Frigga (Home/Partnership)