Preskočite na glavni sadržaj

SENSAI

O brendu Sensai

Nadahnuta potragom za vječnom ljepotom, kozmetika Sensai spaja modernu tehnologiju u njezi kože s blagotvornim svojstvima dragocjene svile Koishimaru. Ovaj izvanredan spoj znanosti, prirode i japanskog osjećaja za estetiku funkcionira u jednostavnom skladu s tijelom i naglašava prirodnu ljepotu svakoga od nas.

Kozmetika Sensai je dio brenda Kanebo, čija povijest seže do daleke 1887. godine. Ključni sastojak proizvoda Sensai je svila Koishimaru, koja je nekada davno bila namijenjena isključivo članovima japanske carske obitelji. Koishimaru stimulira proizvodnju hijaluronske kiseline, koja dugotrajno hidratizira kožu i čini ju svilenkasto mekanom, njegovanom i lijepom.

Kanebo i Sensai vjeruju da se ljepota ne odnosi samo na vanjštinu. Vjeruju da svakome od nas osjećaj ljepote donosi više odvažnosti i samopouzdanja, te da je krajnji rezultat sretnije i veselije društvo u cijelosti. Isprobajte i vi legendarnu kremu protiv bora Sensai Cellular Performance Cream i make-up Sensai. Probudite svoju individualnu ljepotu.

cijeli tekst sakriti tekst