Schwarzkopf Professional Blondmepremium posvjetljujući puder 9+ dust free

1×
Schwarzkopf Professional Blondme premium posvjetljujući puder 9+ dust free
Schwarzkopf Professional Blondme premium posvjetljujući puder 9+ dust free
za profesionalnu uporabu 450 g
245,20kn

Kod: SCW2969 | Dostupno

Samo za profesionalnu upotrebu

1
DPD dostava na kopnu
srijeda 08. 04. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 10. 04. 2020.

Opis proizvoda Schwarzkopf Professional Blondme

Želite imati svjetliju kosu koja će blistati od zdravlja? Premium posvjetljujući puder 9+ dust free Schwarzkopf Professional Blondme učinkovito posvjetljuje vlakna kose i istovremeno ih nježno njeguje. Jer zdrava i prirodno lijepa kosa dragulj je u kruni vaše ljepote.

Karakteristike:

  • pogodan je za posvjetljivanje, izradu pramenova i toniranje
  • neutralizira žute i žućkaste tonove
  • posvjetljuje kosu za do čak devet nijansi
  • vrlo lako se nanosi
  • njeguje kosu

Način upotrebe:
Puder se miješa s hidrogenom Schwarzkopf Professional Blondme s udjelima 7 vol., 20 vol. ili 30 vol., ovisno o željenoj razini posvjetljivanja.

O brendu Schwarzkopf Professional

Priuštite svojoj kosi istinsku profesionalnu njegu s preparatima Schwarzkopf Professional! Ovaj brand kozmetike za kosu, omiljen diljem svijeta, zapravo prilikom dizajna svojih proizvoda vrlo usko surađuje s vodećim profesionalnim frizerima koji u području njege za kosu imaju zaista bogato iskustvo.

Brand Schwarzkopf Professional postoji već više od 100 godina. Ova uspješna tvrtka izvorno je nastala u maloj berlinskoj drogeriji koju je vodio kemičar Hans Schwarzkopf. Preparati za kosu su vrlo brzo postali omiljeni kod klijenata i zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, doslovno su izazvali revoluciju na tržištu u području njege za kosu.

Danas je brand Schwarzkopf Professional vlasnik ogromnog broja patenata i diktira tempo na svjetskom tržištu. Kozmetiku za kosu Schwarzkopf Professional možete pronaći u salonima i trgovinama na svim kontinentima.

Ocjena Schwarzkopf Professional Blondme