Preskočite na glavni sadržaj

Sanoflore

O brandu Sanoflore

Upoznajte francuski brand Sanoflore, luksuznu prirodnu kozmetiku koja njegu lica i tijela pretvara u ugodno iskustvo. Sastav njihovih proizvoda bazira se na ljekovitom bilju i drugim kulturama iz ekološkog uzgoja. Svi njihovi preparati mogu se pohvaliti oznakom BIO, između ostalog i zato što u njima nećete naći ni traga silikonima i umjetnim bojama. 

 

Povijest francuskog branda Sanoflore započela je 1972. kada je mala skupina strastvenih botaničara i zemljoradnika osnovala botanički vrt Sanoflore u srcu parka prirode Vercors. Istoimeni laboratorij, specijaliziran za fitoterapiju i aromaterapiju, nastao je 14 godina kasnije.

Brandu Sanoflore izuzetno je važna kontrola cijelog proizvodnog procesa, uključujući nadzor nad uzgojem potrebnih sirovina. Esencije za proizvodnju kozmetike dobivaju se destilacijom vodenom parom pri niskom tlaku zahvaljujući čemu one imaju mnogo veću kvalitetu od sintetičkih. Kozmetiku ovog francuskog branda posebnom čini vrlo ugodan miris koji blagotvorno utječe, ne samo na kožu, nego i na psihu. 

cijeli tekst sakriti tekst