Roberto CavalliParadiso Azzurro parfemska voda za žene

3×
Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfemska voda za žene
Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfemska voda za žene
75 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: ROC0397

Prebacite se na Mediteran i uživajte u ljepoti svježeg morskog povjetarca koji skriva parfemska voda za žene Roberto Cavalli Paradiso Azzurro. U parfemu su pomiješane blage i jače note u savršenom skladu s bergamotom, lavandom, jasminom ili šarmantnim čempresom.

  • cvjetni miris s vodenim notama
  • za žene koje obožavaju ugođaj Mediterana
  • topliji parfem pogodan za svaki dan

Sastav mirisa
Na početku prevladava trio nota predvođen svježim bergamotom, aromatičnom lavandom i sočnom mandarinom. U uvodu, koji podsjeća na mediteranski povjetarac, pridružuju se latice jasmina još uvijek prekrivene svježom rosom. Na kraju se pojavljuju intenzivne drvenaste note koje stvaraju topao miris, a među njima ćete prepoznati dragocjenu sandalovinu, zemljani kašmir, egzotični čempres, jantar i slatku vaniliju.

Priča o mirisu
Parfem Roberto Cavalli Paradiso Azzurro lansiran je 2016. Iza parfema stoji parfumerka Louise Turner, a zaštitno lice kampanje je manekenka Edita Vilkeviciute.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
tangerina, bergamot, ljekovita lavanda
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jasmin, breskva, tuberoza, jabuka, vodeni tonovi, ruža
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
čempres, drvo kašmira, vanilija, sandalovina, drvo ambera
Vrsta mirisa
cvjetni, vodeni

Svaki parfem Roberto Cavalli krije u sebi komadić neobičnog i osobitog šarma samog tvorca. 70-ih godina prošlog stoljeća, ovaj talijanski modni kreator privukao je pozornost svijeta mode pronalaskom specijalne tehnike printa na tekstilu, koja mu je omogućila eksperimentiranje s materijalima i dizajnom, kao i otvaranje vlastitog butika u Saint Tropezu. Seksi modna kolekcija sa životinjskim i egzotičnim motivima, i tipične traperice, ubrzo su postale legendarne, a jedan od promotora ovog branda bila je i Brigitte Bardot.

Prva parfemska voda Roberto Cavalli lansirana je 2002. godine i odiše provokativnim stilom ovog modnog kreatora. Žene iz cijelog svijeta očarane su toaletnom vodom Just Cavalli i njenim cvjetnim mirisom s drvenastom bazom. Talijanski luksuz i ekstravaganciju možete pronaći u svakom od 40 različitih parfema za žene i muškarce, kao i u mirisnim dodacima u koje treba uvrstiti i klasike poput vode poslije brijanja Roberto Cavalli.