Preskočite na glavni sadržaj

Rexaline

O brendu Rexaline

Voda je izvor života, ali i izvanredno učinkovito sredstvo protiv starenja lica. Luksuzna francuska kozmetika Rexaline osigurava licu mladenački izgled održavanjem hidratacije i sprječavanjem gubitka vlažnosti.

Povijest brenda Rexaline započela je 2008. Bivši elitni sportaš Alexandre Cukier borio se s problemom dehidrirane kože. Zbog toga se udružio s poznatim znanstvenikom Geneom Beilisom i zajedno su osnovali tvrtku AG Labs, u kojoj su, nakon nekoliko godina istraživanja, razvili inovativnu tehnologiju pomlađivanja lica hiperhidratacijom. Baza proizvoda Rexaline sastoji se od istoimenog kompleksa utemeljenog na izvanrednom sastojku protiv starenja - hijaluronskoj kiselini.

Uvjerite se u učinkovitost kozmetike za lice Rexaline na vlastitoj koži. Isprobajte, na primjer, pomlađujuću masku Rexaline Hydra-Shock, koncentrirani serum za umornu kožu lica Rexaline Hydra-BigBang, njegu protiv bora Rexaline Line-Killer ili proizvode iz hidratantne linije Rexaline Hydra-Dose. Na rezultate nećete morati dugo čekati.

cijeli tekst sakriti tekst