Preskočite na glavni sadržaj

Real Techniques

Real Techniques

U ponudi branda Real Techniques nalaze se kvalitetni, nagrađivani i inovativni kozmetički alati za sve ljubiteljice šminkanja. Zahvaljujući kombinaciji visokotehnoloških materijala i inovativnih oblika, lako ćete postići savršen izgled šminke. U njihovoj kolekciji ćete, osim setova, pronaći i pojedinačne kistove za sve vrste pudera, rumenila i sjenila te kistove za konturiranje i svima omiljene spužvice. Tu su još i proizvodi za čišćenje lica, kao i proizvodi za čišćenje kistova i spužvica.

 

Brand Real Techniques predstavio se na tržištu 2011. U portfelju ima visokokvalitetne, lagane kistove, jednostavne za upotrebu i čišćenje. Uz njihovu pomoć, vaša će šminka uvijek izgledati savršeno. Kistovi Real Techniques proizvode se od nježnog i mekanog sintetičkog materijala taklona, kojeg mogu upotrebljavati i osobe s osjetljivom kožom lica. Njihove spužvice za puder izrađuju se od revolucionarnog pjenastog materijala bez lateksa, koji omogućuje ravnomjerno razmazivanje pudera za besprijekorno glatke rezultate. Posebno bismo izdvojili spužvicu za nanošenje pudera Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament.

Set kistova Real Techniques Everyday Essentials ili jednako praktičan kist za kremasti i tekući puder Real Techniques Original Collection Base olakšat će život početnicima, ali i iskusnim visažistima. Bez obzira na to želite li postići tzv. „nude“ izgled ili izazovni večernji look, s kozmetičkim alatima Real Techniques podići ćete svoju šminku na višu razinu.

cijeli tekst sakriti tekst