RasasiLa Yuqawam Jasmine Wisp parfemska voda za žene

8×
Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfemska voda za žene
Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfemska voda za žene
75 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: RSS0595

Najavite se opojnom prisutnošću elegantnog mirisa i prije no što Vas ugledaju. Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfemska voda za žene nastavlja tradiciju opojnih mirisa Bliskog istoka i slavi bezvremenu eleganciju izuzetnim olfaktornim potpisom. Slično kao što je najavio Vaš dolazak, ovaj miris će iza Vas još dugo u zraku čuvati trag Vaše samopouzdane, neodoljive i mistične aure.

  • miris za modernu ženu koja uživa otkrivati svijet
  • pogodan za dnevno i večernje nošenje
  • opojan cvjetno-voćni miris

Sastav mirisa
U gornjim notama ovog mirisa nalaze se svježe note limuna, mandarine i grejpa. U srcu mirisa se ove isprepliću s kokosom, breskvom, marakujom, slatkom Anjou kruškom i prožimaju s mirisom cvijeta kruške Starkrimson koja mirisu daje senzualnu privlačnost. Miris je podcrtan prepoznatljivim, jestivim i slatkim, notama vanilije, tonka grahom i jantarom s daškom jagode koji ovoj parfemskoj vodi daje živahan i mladenački odvažan ton.

Priča o mirisu
Jasmine Wisp je kreiran imajući u vidu mladu, modernu, svjetsku ženu koja se ne boji sanjati i koja je zaljubljena u pustolovine. Ljupki trag mirisa pojačava njezino urođeno samopouzdanje i senzualna, mistična raspoloženja. Ovaj dugotrajan, cvjetno-voćni miris prepun radosti idealan je za ženu vedre osobnosti koja uživa biti centar pozornosti.

Sastav

Sadržaj
bourbon vanilija, kumarin, jagoda, jantar, maltol
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

Prepustite se čaroliji luksuznih parfema iz Dubaija brenda Rasasi. Osvojit će sve ljubitelj klasičnih orijentalnih parfema, ali i one koji vole laganije i svježije mirisne kompozicije. Otkrijte nesvakidašnju ljepotu egzotičnih mirisa!

Rasasi je obiteljska tvrtka koja posluje od 1979. Vizija osnivača brenda Abdula Razzaka Kalsekara bila je privući kvalitetom, osobnošću i ekskluzivnošću svakog parfema Rasasi. Od orijentalnih parfema preporučamo parfemsku vodu Rasasi La Yuqawam, u čijoj ženskoj verziji pulsira sandalovina, delikatan cimet i mošus. U muškoj verziji isprepliću se note jantara, kože i velura s drvenastim notama.

Ako više volite klasične parfeme, isprobajte Rasasi Blue Lady, koji je poput buketa svježeg cvijeća s daškom citrusa. Voćne i cvjetne note očaravaju i u senzualnoj parfemskoj vodi Rasasi Hawas for Her. U ponudi je i muška verzija s notama jantara, bergamota i cvijeta naranče.