Parfums De Marly Layton Exclusifparfemska voda uniseks

1×
Parfums De Marly Layton Exclusif parfemska voda uniseks
Parfums De Marly Layton Exclusif parfemska voda uniseks
75 ml
1.403,10kn

Kod: PDM0118 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 30. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 03. 02. 2020.
  • Sastav
  • O brendu
  • Ocjena

Sastav

Glava
bergamot, vodeni tonovi, badem, mandarina
Srce
gardenija, lopoč, ruža, iglica, cibetka
Baza
lišće pačulija, kava, vanilija, sandalovina, hrastova mahovina, oud, drvo gvajaka, ružičasti papar, jantar
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Parfums De Marly

Luksuzni niche parfemi Parfums De Marly inspirirani su vremenom Luja XV., strastvenog zaljubljenika u parfeme. Veoma je volio prije svega ekstravagantne parfeme bogatog sastava i velikog intenziteta. Svakoga dana je za svoju sobu tražio drugačiji miris. Poznate su postale i mirisne fontane koje je imao na posjedu.

Parfums De Marly oživljavaju duh raskošnih zabava i svečanosti, koje su se održavale u Château de Marly radi veselja članova kraljevskog dvora i inozemnih dostojanstvenika. Pokraj povratka tradiciji pravog zanata pravljenja parfema, brand Parfums De Marly odaje počast i prestižnim konjskim utrkama. Upravo njima se Luj XV. vatreno divio. Svaki miris nosi naziv i karakter jedne od dragocjenih rasa konja koje su se na francuskom dvoru pojavile. Na primjer, možete pomirisati Parfums De Marly Herod, Oajan ili Pegasus.

Svaki parfem branda Parfums de Marly skriva čar francuske povijesti. Uronite u bogate esencije najkvalitetnijih sirovina koje su korištene u zlatno doba proizvodnje parfema 18. stoljeća.

Ocjena Parfums De Marly Layton Exclusif