Paco Rabanne Pure XS Nightparfemska voda za muškarce

Paco Rabanne Pure XS Night parfemska voda za muškarce
Paco Rabanne Pure XS Night parfemska voda za muškarce
Akcija
100 ml
599,00kn

Kod: PAR11643 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 22. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 24. 01. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Paco Rabanne Pure XS Night
Sastav

Parfemska voda Paco Rabanne Pure XS Night odmah će probuditi čežnju i sva čula. Naglasit će vašu prirodnu senzualnost, šarm i nenametljivost, kojima uvijek privlačite pozornost i dobijate to što želite. Uz ovaj intenzivni parfem igranje s vatrom vrlo lako može izmaći kontroli.

  • začinsko-orijentalni miris
  • za neukrotive muškarce
  • pogodan za dan i večer

Sastav mirisa
Cijelu vatrenu i egzotičnu kompoziciju karakterizira dualnost pikantnih i hladnih nota. Na uvodu parfema Paco Rabanne Pure XS Night miješaju se afrodizijačke note ženšena i jakog đumbira. Na senzualno omamljujući uvod nadovezuje se gurmanska smjesa kakaa, cimeta i vanilije i vješto se poigrava s vašim unutarnjim plamenom. Parfemska voda dobija na intenzitetu slatkim akordima karamela, dok je ugodno gorkasta smirna balansira.

Sastav

Glava
đumbir, žen šen
Srce
vanilija, kakao, cimet
Baza
karamel, mira
Vrsta mirisa
začinski, orijentalni

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne Pure XS Night