Paco RabannePhantom poklon set I. za muškarce

Paco Rabanne Phantom poklon set I. za muškarce
Paco Rabanne Phantom poklon set I. za muškarce

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: PAR12017

toaletna voda 100 ml + dezodorans 150 ml

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, brata ili tatu? Parfemski set za muškarce Paco Rabanne Phantom zasigurno će razveseliti svakog muškarca.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • luksuzna izvedba

Set sadrži:

  • toaletna voda 100 ml
  • dezodorans 150 ml

Sastav

Sadržaj
drvene note, agrumi, aromatični tonovi
Vrsta mirisa
citrusni, aromatična, drveni
Tip seta
Poklon set

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.