Paco Rabanne Olympéa Legendparfemska voda za žene

4×
Paco Rabanne Olympéa Legend parfemska voda za žene
Paco Rabanne Olympéa Legend parfemska voda za žene
80 ml
577,50kn

Kod: PAR11645 | Dostupno
1
Poklon za vas
Naručite iznad 300 kn i u košarici izaberite jedan od nekoliko poklona - čarape, muški novčanik ili modernu torbu. Ne zaboravite, ova ponuda je limitirana i traje do isteka zaliha.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 09. 12. 2019.
DPD dostava na otoke
srijeda 11. 12. 2019.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Paco Rabanne Olympéa Legend
Sastav

Pronađite ponovno svoju čar i ljepotu. Parfemska voda za žene Paco Rabanne Olympéa Legend spaja veličanstvenu cvjetnu svježinu i orijentalne note.

  • orijentalni cvjetni miris
  • za žene koje žele naglasiti svoj stil
  • autor parfema je Loc Dong

Sastav mirisa
Prve note čini neobična kombinacija marelice, šljive i morske soli koja se nadovezuje na srce mirisne kompozicije. U njemu se prepliću cvjetne note, uz dominantan i upečatljiv cvijet đumbira. Baza parfema Paco Rabanne Olympea Legend topla i gurmanska, spaja akorde pijeska i ambre sa slatkom vanilijom i tonka grahom.

Sastav

Glava
marelica, morska sol, šljiva
Srce
cvjetni tonovi, ginger flower
Baza
vanilija, pijesak, tonka grah, jantar
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne Olympéa Legend