Paco Rabanne Invictus Intensetoaletna voda za muškarce

Paco Rabanne Invictus Intense toaletna voda za muškarce
Paco Rabanne Invictus Intense toaletna voda za muškarce
100 ml
764,50kn

Kod: PAR5569 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 09. 04. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 14. 04. 2020.

Opis parfema Paco Rabanne Invictus Intense
Sastav

Jeste li spremni za novi izazov? Pobjeda iz dvoboja najboljih uvijek će biti vaša zahvaljujući muškoj toaletnoj vodi Paco Rabanne Invictus Intense koja utjelovljuje snagu na njezinom vrhuncu. Prepustite se avanturi koja će osvojiti vaša osjetila uzbudljivom čarolijom i pretvorite se u nepobjedivog junaka.

  • miris za muškarce koji uvijek žele biti pobjednici
  • aromatičan miris s drvenastom bazom
  • zajedno s parfemskom vodom Paco Rabanne Olympea Intense tvori „božanstven” mirisni par

Sastav mirisa
U ovoj se mirisnoj kompoziciji odražava magnetičan dvoboj dvaju sila. Prva se nalazi u glavi mirisa, otvaraju je pikantni impulsi crnog papra i cvijeta naranče, nakon kojih u arenu stupaju note lovora i viskija. Druga se sila nalazi u bazi koja otvara prostor dominantnom mirisu crnog jantara i ambergrisa, dajući toaletnoj vodi intenzivan bljesak senzualnosti.

Priča o mirisu
Invictus Intense predstavlja nastavak epa o nepobjedivoj muškoj snazi koji je započeo s mirisom Invictus. I u njegovoj intenzivnijoj varijanti utjelovljena je ogromna moć, koja je sada još veća. Flakon Intense verzije zadržao je prepoznatljiv oblik pobjedničkog pehara, ali se, za razliku od kultnog Invictusovog, zaodjenuo u tamnije nijanse. Lansiran je 2016.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
crni papar, cvijet naranče
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
viski, lovor
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
sol, ambergris, crni jantar
Vrsta mirisa
aromatična

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne Invictus Intense