Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)toaletna voda za muškarce

Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) toaletna voda za muškarce
Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) toaletna voda za muškarce
Besplatna dostava
100 ml
486,90kn

Kod: PAR09991 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 26. 11. 2019.
DPD dostava na otoke
četvrtak 28. 11. 2019.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)
Sastav

Pronađite osvježenje s toaletnom vodom Paco Rabanne Invictus Aqua koja je predstavljena 2018. i postanite nepobjedivi!

  • svježi drvenasti miris s morskim tonovima
  • za sportski tip muškarca
  • idealan za svakodnevno nošenje

Sastav mirisa
Toaletnu vodu otvaraju svježi akordi grejpa i listići ljubičice koji u srcu postupno prelaze u nježno puderaste tonove latica ljubičice. Iste dopunjavaju jedinstveni morski i drvenasti tonovi, posebno toplo drvo palisandera. Jaku bazu mirisa čini ambra i drvo ambre koji inače svježoj kompoziciji dodaju dašak senzualnosti.

Priča o mirisu
Miris Invictus Aqua (2018.) Paco Rabanne treba simbolizirati snagu, dinamičnost i nepobjedivost. Dopunjava originalnu klasičnu verziju Invictus, a dizajnirali su ga Nicolas Beaulieu i Juliette Karaguezogla.

Sastav

Glava
grejp, list ljubičice
Srce
morske note, drvene note, palisander (ružino drvo), ljubičica
Baza
drvo ambera, ambergris
Vrsta mirisa
vodeni, drveni

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)