Paco Rabanne 1 Million

voda poslije brijanja za muškarce 100 ml

Paco Rabanne 1 Million voda poslije brijanja za muškarce 100 ml
Paco Rabanne 1 Million voda poslije brijanja za muškarce 100 ml
Paco Rabanne 1 Million voda poslije brijanja za muškarce 100 ml
100 ml
325,40kn

Kod: PAR0011 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
utorak 26. 03. 2019.
Paco Rabanne 1 Million
100 ml | 325,40kn

Opis parfema Paco Rabanne 1 Million

Voda poslije brijanja za muškarce Paco Rabanne 1 Million 1 Million savršeno nadopunjuje miris iz iste kolekcije. Osvježava kožu koja je nakon brijanja iritirana, uz crvenilo, doprinosi mirisu i daje joj novu dozu energije.

O brandu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne 1 Million

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!