NuxeProdigieux Floral parfemska voda za žene

Nuxe Prodigieux Floral parfemska voda za žene
Nuxe Prodigieux Floral parfemska voda za žene
50 ml

Kod: NUX03527 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Nuxe Prodigieux Floral
Sastav

Zatvorite oči i zamislite rascvjetani vrt pun najljepšeg cvijeća. Upravo tako miriše ženska parfemska voda Nuxe Prodigieux Floral, koja će svojim cvjetnim notama uljepšati svaki vaš dan.

  • cvjetni miris
  • slatki miris
  • parfem pogodan za svaki dan

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Nuxe

Kozmetika Nuxe u sebi spaja snagu prirode, učinkovitost znanosti i zadovoljstvo čula za maksimalni užitak. Ovaj spoj ogleda se u samom nazivu branda, kombiniranjem riječi „Nature” i „Luxury”, kao i u svim proizvodima Nuxe. Kozmetika Nuxe ne sadrži parabene niti mineralna ulja.

Brand Nuxe se već od početka 50-ih godina postupno razvijao. Vjetar u leđa mu je tek 1989. godine dala Aliza Jabès, miljenica aromaterapije, a kasnije i osnivačica koncepta Nuxe Spa. Prvi proizvod, koji je sama osmislila, suho ulje Nuxe Huile Prodigieuse® odmah je postigao ogromni uspjeh, a danas je isti ikona branda.

Tvrtka Nuxe aktivno se bavi istraživačkom djelatnošću, svi proizvodi su razvijani uz upotrebu originalnih metoda temeljenih na saznanjima moderne botanike. Danas ulje Nuxe nadopunjuje kompleksnu kolekciju preparata za njegu lica i tijela, kao i Nuxe parfem koji je inspiriran upravo karakterističnim mirisom legendarnog suhog ulja.

Ocjena Nuxe Prodigieux Floral