Nuxe Huile Prodigieusepoklon set II.

Nuxe Huile Prodigieuse poklon set II.
Nuxe Huile Prodigieuse poklon set II.

Kod: NUX02585 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

multifunkcionalno suho ulje za lice, tijelo i kosu 100 ml + ulje za tuširanje za žene 100 ml + umirujuća i hidratantna krema za normalno lice sklono iritaciji 30 ml + svijeća 70 g

Osobine

Tip kože lica
normalni, za sve tipove kože lica
Tip kose
za sve tipove kose
Tip kože
za sve tipove kože
Učinak
Hidratacija, anti-age, njega
Tip seta
Poklon set
Zaštita od sunca
bez SPF
Kada koristiti
za dan

O brendu Nuxe

Kozmetika Nuxe u sebi spaja snagu prirode, učinkovitost znanosti i zadovoljstvo čula za maksimalni užitak. Ovaj spoj ogleda se u samom nazivu branda, kombiniranjem riječi „Nature” i „Luxury”, kao i u svim proizvodima Nuxe. Kozmetika Nuxe ne sadrži parabene niti mineralna ulja.

Brand Nuxe se već od početka 50-ih godina postupno razvijao. Vjetar u leđa mu je tek 1989. godine dala Aliza Jabès, miljenica aromaterapije, a kasnije i osnivačica koncepta Nuxe Spa. Prvi proizvod, koji je sama osmislila, suho ulje Nuxe Huile Prodigieuse® odmah je postigao ogromni uspjeh, a danas je isti ikona branda.

Tvrtka Nuxe aktivno se bavi istraživačkom djelatnošću, svi proizvodi su razvijani uz upotrebu originalnih metoda temeljenih na saznanjima moderne botanike. Danas ulje Nuxe nadopunjuje kompleksnu kolekciju preparata za njegu lica i tijela, kao i Nuxe parfem koji je inspiriran upravo karakterističnim mirisom legendarnog suhog ulja.

Ocjena Nuxe Huile Prodigieuse