Nivea Diamond Volumepjena za kosu za volumen i sjaj

Nivea Diamond Volume pjena za kosu za volumen i sjaj
Nivea Diamond Volume pjena za kosu za volumen i sjaj
150 ml
23,50kn

Kod: NIV2479 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 05. 06. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 09. 06. 2020.

Opis proizvoda Nivea Diamond Volume
Osobine

Preparat za učvršćivanje Nivea Diamond Volume vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.

Svojstva:

  • pruža volumen od korijena
  • povećava prirodni sjaj kose
  • fiksira frizuru
  • osigurava elastičnost kose

Način upotrebe:
Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.

Osobine

Tekstura
pjena

O brendu Nivea

Svjetski poznati brand Nivea osnovan je 1911. godine u Njemačkoj. Za njene početke zaslužan je vizionar i farmaceut dr. Oscar Troplowitz koji je uspio spojiti ulje i vodu u stabilnoj kremi. Kod samog naziva branda pošao je od latinskog naziva za snijeg, gdje je inspiracija bila čisto bijela boja proizvoda. Upravo tako nastala je danas već legendarna krema Nivea.

Proizvod je 1925. godine dobio novo kultno plavo pakiranje, ali je svojim sadržajem od početka pa sve do danas potpuno vjeran izvornoj recepturi. Klasična krema Nivea postala je sastavni dio mnogih generacija. Učinkovito hrani kožu lica i kožu tijela te je zahvaljujući svojoj baršunasto nježnoj teksturi i specifičnom mirisu za mnoge lijepi podsjetnik na djetinjstvo.

Danas, kozmetika Nivea predstavlja cijelu kolekciju kvalitetnih preparata za njegu dostupnih svima. Svoje pristalice velikom brzinom stekla je krema za sunčanje Nivea ili muška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea njeguje tijelo i kožu već više od 100 godina i za to je vrijeme postala pravi član milijuna obitelji širom svijeta.

Ocjena Nivea Diamond Volume