Preskočite na glavni sadržaj
Nishane Colognisé parfem uniseks
Nishane Colognisé parfem uniseks
Nishane Colognisé parfem uniseks
Nishane Colognisé parfem uniseks
Glava
bergamot, zeleni čaj, jasmin, limun
Srce
grejp, đurđica
Baza
mošus, neroli, vetiver
Vrsta mirisacitrusni, aromatična, cvjetni, zeleni

Sjajna proslava tradicije i modernog pristupa uz koju ćete zablistati s novim parfemom. Parfem Nishane Colognisé je pogodan za žene, kao i muškarce. Jedinstveni miris koji poštuje kolonjsku vodu s mirisom limuna je postao stvarnost. Otkrijte spoj citrusnih nota s intenzivnim cvijećem i jakim mošusom.

  • blistav i svjež citrusni miris s cvjetnim notama
  • parfem pogodan za njega i nju
  • miris odaje čast predcima i slavi sadašnjost

Sastav mirisa
Bljesak limuna daje mirisu neobuzdanu i svježu snagu. Prati ga bergamot čiji se tonovi prelijevaju u zelenoj usklađenosti s nježnim akordima zelenog čaja. Cvjetna eksplozija jasmina koju prati živahna vitalnost grejpa i đurđice, predstavlja osnovne note ovog parfema. U samoj bazi prevladava snaga vetivera i nerolija u skladu s jakim mošusom.

Priča o mirisu
Nishane je ovom parfemu udahnuo život, jer je čeznuo za spojem tradicije i suvremenog iskustva. Čežnja za korijenima kolonjske vode s mirisom limuna, poslužila je za stvaranje izražajnog, ali vrlo nježnog parfema koji odražava individualnost i odanost tradiciji. Zahvaljujući koncentraciji esencije s 18 % je riječ o parfemu. Sastavni je dio kolekcije Extrait de Cologne.

NishaneColognisé parfem uniseks

100 ml
145,00

Dostupno | 145,00 / 100 ml, PDV uključen | Kod: NSN01386
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 05. 03. 2024.
Osobno preuzimanje
utorak 05. 03. 2024.