Nina Ricci L'Extase parfemska voda za žene

Nina Ricci L'Extase parfemska voda za žene
Nina Ricci L'Extase parfemska voda za žene
80 ml

Kod: NIN0581 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Nina Ricci L'Extase
Sastav

Ona zna sve o vašim najskrivenijim mislima, o vašoj želji da odbacite odjeću i napokon osjetite potpunu slobodu. Ženska parfemska voda Nina Ricci L'Extase utjelovljuje strast vaših intimnih snova i vodi vas na put do savršenog osjetilnog ispunjenja - ekstaze.

  • cvjetni orijentalni miris stvoren za dnevne i večernje prigode
  • miris inspiriran ženskim erotskim fantazijama
  • stvorio ga je parfumer Francis Kurkdjian

Sastav mirisa
Ova će vas parfemska voda uvući u svoju intenzivno senzualnu kompoziciju kombinacijom mirisa bijelog cvijeća i ružičastih nota s prstohvatom ružičastog papra. Nakon odstupanja cvjetnih nota, još dugo će ostati s vama kroz naglašene, čiste, balzamične note mošusa i benzoina dopunjenih nježnim, baršunastim cedrom.

Priča o mirisu
Flakon mirisa Nina Ricci L'Extase osvaja luksuznim dizajnom koji ga pretvara u savršeni spremnik najintimnijih ženskih maštanja. Mauve nijansa prolazi kroz sve stupnjeve, od najtamnije na dnu, pa sve do najsvjetlijih nijansi oko elegantne kapice u boji zlata. Na granici stakla i kapice nalazi se crna satenska trakica koja miris čini jednako privlačnim izvana i iznutra.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
kruška, ružičasti papar, breskva
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jasmin, malina, ruža, bijelo cvijeće
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
jantar, mošus, benzoin, cedar
Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni

O brendu Nina Ricci

Modna dizajnerica Nina Ricci unijela je elemente ženstvenosti, profinjenosti i jednostavnosti u svoje kreacije. Ova modna kuća visoke mode postoji od 1932. godine i krasi ulice Pariza, dok savršeni krojevi i kvalitetni materijali savršeno pristaju Parižankama. Zajedno sa svojim sinom, dizajnerica je proširila modne kolekcije mirisima Nina Ricci, bez kojih se ovaj francuski brand više ne može ni zamisliti.

Prvi parfem Nina Ricci Coeur Joie osmišljen je već 1946., a drugi po redu L’Air du Temps odolijeva iskušenjima vremena i mode od 1948. Esencija, sakrivena u slavnom flakonu, na čijem gornjem dijelu poput krune stoji kristalna golubica, utjelovljuje ljubav i slobodu i postao je legendarni parfem ovog branda. Njegova popularnost pomogla je u jačanju međunarodnog uspjeha modne kuće, a i danas je beskrajan izvor inspiracije za ostale Nina Ricci parfeme i modne kreacije.

Ocjena Nina Ricci L'Extase