Razvrstano od najprodavanijih Prema cijeni

12 3 4

12 3 4 Prikaži više

Što je tako uzbudljivo i jedinstveno za niche parfeme?

Rijetki sastojci, neobične mirisne kompozicije i vrlo komplicirani proces proizvodnje.To su karakteristike jedinstvenih niche parfema koji se bitno razlikuju od uobičajenog mainstreama.

Na komponiranju niche parfema sudjeluju istinski majstori struke koji se ne boje nekonvencionalnih kombinacija aromatičnih esencija i neobičnih tonova. Niche mirisi često nastaju u manjim parfumerskim radionicama na temelju vrlo složenih postupaka. Naglasak je stavljen na rijetke sastojke koji dolaze iz cijelog svijeta. Pronaći možete naprimjer rijetku damasku ružu, esencije dragog kamenja ili ouda iz Laosa. Takvi sastojci su u niche parfemima sadržani u najčišćem obliku.

 

Niche parfemi su originalni mirisi koje će cijeniti čak i najzahtjevniji poznavatelji i svi ljubitelji mirisa koji vole upoznati nove neobične i egzotične aromatične tonove. Otkrijte svijet jedinstvenih mirisa s kojima se u svakodnevnom životu nećete susresti. Kod nas ćete pronaći najbolje niche parfeme za žene i muškarce kao i veliki broj uniseks mirisa od renomiranih brandova kao što su Amouage, Montale, Annick Goutal ili Creed.

cijeli tekst sakriti tekst