Mugler Womanityparfemska voda punjiva za žene

8×
Mugler Womanity parfemska voda punjiva za žene
Mugler Womanity parfemska voda punjiva za žene
Akcija
Preporučena maloprodajna cijena
705,00kn

Uštedite 49%
80 ml
359,00kn

Kod: THM0166 | Dostupno

Proizvod može imati drugačije pakiranje od onog prikazanog na slici.

1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 02. 11. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 04. 11. 2020.

Opis parfema Mugler Womanity
Sastav

Topla, prodorna, slatka, svježa i opojna - takva je parfemska voda Mugler Womanity. Miris koji otkriva sve strane ženstvenosti i slavi žene svijeta naglašavajući njihovu neiscrpnu energiju i kreativnu snagu.

  • originalna slatko pikantna mirisna kompozicija
  • za ženu punu pozitivne energije koja obožava gradski način života
  • lansiran na ljeto 2010

Sastav mirisa
Središnji je motiv mirisne kompozicije smokva kao simbol ženstvenosti. Različite ženske osobine poput nježnosti, cjelovitosti i senzualnosti miris izražava kroz odvažne, izražene mirisne kontraste u kojima se slatkoća i sočnost svježih plodova smokve susreću s drvenastom elegancijom njezina lišća i stabla. Neočekivana nota kavijara čitavoj kompoziciji daje jedinstvenu, pikantnu dimenziju.

Priča o mirisu
Miris Mugler Womanity izraz je ideje današnjeg usko povezanog, a ipak tako raznolikog svijeta. On skreće pozornost na povezanost svih žena u svoj njihovoj različitosti i jedinstvenosti te simbolizira neodoljivu kompleksnost ženske duše originalnom kombinacijom slatkog, pikantnog i drvenastog.

Kapica flakona izgleda poput izrezbarenog totema s dragocjenim lancem i krugom koji simboliziraju povezanost žena širom svijeta.

Sastav

Sadržaj
smokvino drvo, morske note, smokva, list smokve
Vrsta mirisa
voćni, drveni

Napisali smo o Mugler Womanity
Članci

O brendu Mugler

Thierry Mugler se rodio 1948. godine u Strasbourgu u Francuskoj. Godine 1973. otvorio je istoimeni salon u glavnom mjestu mode – Parizu. Sedamdesetih godina se specijalizirao uglavnom na francuske žene i pametne ideje koje su išle na drugu stranu od tadašnjih trendova. Miris svog parfema je osjetio tek 1992. godine.

Sam Thierry Mugler sebe doživljava više kao dirigenta koji samo daje konkretan oblik onome što svakodnevno možete primijetiti oko sebe. Treba reći da je dirigent dosta uspješan i to kako u oblasti mode i modnih dodataka, tako i na polju parfema branda Mugler. Ovdje se momentalno bori za mjesto Mugler Alien ili bezvremenska i uvijek mlada linija Mugler Angel. Kao kostimograf se Thierry Mugler brine na primjer za imidž R&B pjevačice Beyoncé.

Ocjena Mugler Womanity8