Mugler Angel parfemska voda za žene

16×
Mugler Angel parfemska voda za žene
Mugler Angel parfemska voda za žene
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
749,00kn

Uštedite 32%
50 ml
507,00kn

Kod: THM0033 | Dostupno
1
Poklon za vas
Uz kupnju parfema Mugler iz kolekcije Angel poklonit ćemo vam kozmetičku torbicu.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
četvrtak 22. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 26. 04. 2021.

Opis Mugler Angel
Sastav

Anđeoski parfem s provokativnom mirisnom kompozicijom, koja kao da nije s ovoga svijeta - parfemska voda Mugler Angel je kao stvorena za žene anđeoskog lica i vragolastog duha. Nemojte dopustiti da vas njezin nježni flakon prevari, u njemu se skriva impresivan, nezamjenjiv i originalan miris, pomalo ekscentričnog karaktera, koji ćete ili obožavati ili mrziti. Trećeg nema.

  • intenzivni slatki miris s čokoladom
  • za žene koje se ne boje biti u centru pažnje
  • idealan za večeri i ledene zimske dane

Sastav mirisa
Mirisnu kompoziciju kultnog parfema Angel tvore slatke note čokolade, meda, karamele i šećerne vate s njihovim antipodima: lagano pikantnim pačulijem, citrusnim notama bergamota, kokosom i toplom sandalovinom. Za nesvakidašnje osjetilno iskustvo zaslužni su orijentalni elementi iz baze ove parfemske vode.

Priča o mirisu
Ženska parfemska voda Angel Mugler lansirana je 1992. kao djelo parfumera Oliviera Crespa i Yvesa de Chirina. Ubrzo je postala najpopularniji parfem u cijeloj Francuskoj, nakon čega je krenula u osvajanje ostatka svijeta. Ovaj kultni parfem nalazi se u nježnom, nebesko plavom flakonu, koji prikazuje noćno nebo puno sjajnih zvijezda. Ova vrlo intenzivna mirisna kompozicija definitivno nije za svakoga, ali ako se u nju zaljubite, možete biti sigurni da ništa neće naglasiti vašu snažnu osobnost bolje od nje.

Parfem sadrži sastojak nestabilne boje, zbog kojeg se stvaran sadržaj parfema može razlikovati od sadržaja prikazanog na fotografijama.

Detaljne upute

Upute za upotrebu ćete naći OVDJE

Sastav

Sadržaj
pačuli, vanilija, karamel, tropsko voće, bergamot
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Mugler

Thierry Mugler se rodio 1948. godine u Strasbourgu u Francuskoj. Godine 1973. otvorio je istoimeni salon u glavnom mjestu mode – Parizu. Sedamdesetih godina se specijalizirao uglavnom na francuske žene i pametne ideje koje su išle na drugu stranu od tadašnjih trendova. Miris svog parfema je osjetio tek 1992. godine.

Sam Thierry Mugler sebe doživljava više kao dirigenta koji samo daje konkretan oblik onome što svakodnevno možete primijetiti oko sebe. Treba reći da je dirigent dosta uspješan i to kako u oblasti mode i modnih dodataka, tako i na polju parfema branda Mugler. Ovdje se momentalno bori za mjesto Mugler Alien ili bezvremenska i uvijek mlada linija Mugler Angel. Kao kostimograf se Thierry Mugler brine na primjer za imidž R&B pjevačice Beyoncé.

Ocjena Mugler Angel16