Mugler Angel Nova poklon set za žene

Mugler Angel Nova poklon set za žene
Mugler Angel Nova poklon set za žene
719,90kn

Kod: THM05474 | Dostupno

Angel Nova parfemska voda 50 ml + miniatura 5 ml

1
Poklon za vas
Kupite proizvode odabranih brendova s popustom od 20 %. Samo upišite kod brands20 u košaricu. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
utorak 11. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 14. 05. 2021.

Opis Mugler Angel Nova
Sastav

Više se ne morate razdvajati od svojih parfema. Parfemski set za žene Mugler Angel Nova sadrži parfem i minijaturu parfema, koju lako možete dodati i u najmanju torbicu, kako bi uvijek bila pri ruci da vas iznova obavije svojim nezamjenjivim mirisom.

Svojstva:

  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu
  • sadrži parfem i minijaturu parfema

Set sadrži:

  • Angel Nova parfemska voda 50 ml
  • miniatura 5 ml

Sastav

Vrsta mirisa
voćni, cvjetni, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Mugler

Thierry Mugler se rodio 1948. godine u Strasbourgu u Francuskoj. Godine 1973. otvorio je istoimeni salon u glavnom mjestu mode – Parizu. Sedamdesetih godina se specijalizirao uglavnom na francuske žene i pametne ideje koje su išle na drugu stranu od tadašnjih trendova. Miris svog parfema je osjetio tek 1992. godine.

Sam Thierry Mugler sebe doživljava više kao dirigenta koji samo daje konkretan oblik onome što svakodnevno možete primijetiti oko sebe. Treba reći da je dirigent dosta uspješan i to kako u oblasti mode i modnih dodataka, tako i na polju parfema branda Mugler. Ovdje se momentalno bori za mjesto Mugler Alien ili bezvremenska i uvijek mlada linija Mugler Angel. Kao kostimograf se Thierry Mugler brine na primjer za imidž R&B pjevačice Beyoncé.

Ocjena Mugler Angel Nova