Mugler Angel Nova parfemska voda punjiva za žene

5×
Mugler Angel Nova parfemska voda punjiva za žene
Mugler Angel Nova parfemska voda punjiva za žene
Akcija
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
825,00kn

Uštedite 21%
100 ml
648,00kn

Kod: THM05390 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 17. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 19. 05. 2021.

Opis Mugler Angel Nova
Sastav

Budite ono što želite biti. Budite zvijezda! Ženska parfemska voda Mugler Angel Nova potaknut će vas da ostvarite ono što ste do sada proživljavali samo u svojoj mašti. Njezina prirodna i elegantna mirisna kompozicija natjerat će vas da povjerujete u svoje snove.

  • voćno-cvjetni miris s drvenastim notama
  • ističe zavodljivost, samouvjerenost i ljepotu nositeljice
  • čisto ženski, intenzivno senzualan miris

Sastav mirisa
Prvi trenuci mirisa pripadaju voćnim notama, među kojima se ističe slasna malina. Nakon njih, u prvi plan stupa kraljica cvijeća - ruža. Njezin posebno impresivan miris rezultat je kombinacije klasične destilacije i inovativnih tehnologija. Miris će polako iščezavati na drvenastim notama Akigalawooda.

Priča o mirisu
Muza parfema Mugler Angel Nova je žena koja je čvrsto odlučila ispuniti svoje snove. Osim prekrasnim dizajnom, njegov flakon će vas razveseliti i činjenicom da ga možete ponovno napuniti i tako sudjelovati u očuvanju prirode.

Ljupka glumica Toni Garrn, prepoznatljiva po samopouzdanju i snazi kojom zrači i koju utjelovljuje, bila je logičan izbor za zaštitno lice ovog parfema.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
malina
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
bugarska ruža
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
Akigalawood®
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni, drveni

Napisali smo o Mugler Angel Nova
Članci

O brendu Mugler

Thierry Mugler se rodio 1948. godine u Strasbourgu u Francuskoj. Godine 1973. otvorio je istoimeni salon u glavnom mjestu mode – Parizu. Sedamdesetih godina se specijalizirao uglavnom na francuske žene i pametne ideje koje su išle na drugu stranu od tadašnjih trendova. Miris svog parfema je osjetio tek 1992. godine.

Sam Thierry Mugler sebe doživljava više kao dirigenta koji samo daje konkretan oblik onome što svakodnevno možete primijetiti oko sebe. Treba reći da je dirigent dosta uspješan i to kako u oblasti mode i modnih dodataka, tako i na polju parfema branda Mugler. Ovdje se momentalno bori za mjesto Mugler Alien ili bezvremenska i uvijek mlada linija Mugler Angel. Kao kostimograf se Thierry Mugler brine na primjer za imidž R&B pjevačice Beyoncé.

Ocjena Mugler Angel Nova5