Mugler Alienparfemska voda punjiva za žene

3×
Mugler Alien parfemska voda punjiva za žene
Mugler Alien parfemska voda punjiva za žene
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
745,00kn

Uštedite 22%
60 ml
583,00kn

Kod: THM0005 | Dostupno
1
Želim -10 % božićnog popusta
Poklon za vas
Prekrasnu kozmetičku torbicu Mugler dobit ćete gratis uz kupnju proizvoda istog brenda iznad 450 kn.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
srijeda 09. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 11. 12. 2020.

Opis parfema Mugler Alien
Sastav

Parfem koji će vam otvoriti vrata neke druge stvarnosti. Tajanstven, magičan i nazamjenjiv. To je kultna ženska parfemska voda Mugler Alien. Slatko začinska, drvenasta mirisna kompozicija istaknut će vašu karizmu. U njoj se osjeća miris slobode – daljina beskrajnog svemirkog prostora u kojem se možete kretati apsolutno slobodno.

Parfem Alien je vrlo poseban i nije za svakoga, ali ako vas jednom osvoji, nećete se od njega odvajati još godinama. 

  • drvenasti orijentalni parfem

  • za ženu koja je zadovoljna sobom

  • idealan u hladnijim mjesecima

Sastav mirisa
Odmah u uvodu do izražaja dolazi svilenkasti miris cvjetova jasmina. Nakon njega će vaša osjetila razgaliti toplo drvo kašmira. Za savršeni osjetilni doživljaj pobrinut će se duboki, pomalo začinski jantar.

Priča o mirisu
Parfemska voda Alien iz kreativne radionice Thierryja Muglera lansirana je 2005. Za njezin su nastanak zaslužni Dominique Laurent i Ropion Bruyere. Mistični flakon, koji simbolizira kamen mudraca, skriva ovaj slatko-začinski parfem. Originalnim dizajnom će se divno istaknuti u vašoj kolekciji parfema.


 

Sastav

Sadržaj
drvo kašmira, arapski jasmin, ambergris
Vrsta mirisa
orijentalni, drveni

O brendu Mugler

Thierry Mugler se rodio 1948. godine u Strasbourgu u Francuskoj. Godine 1973. otvorio je istoimeni salon u glavnom mjestu mode – Parizu. Sedamdesetih godina se specijalizirao uglavnom na francuske žene i pametne ideje koje su išle na drugu stranu od tadašnjih trendova. Miris svog parfema je osjetio tek 1992. godine.

Sam Thierry Mugler sebe doživljava više kao dirigenta koji samo daje konkretan oblik onome što svakodnevno možete primijetiti oko sebe. Treba reći da je dirigent dosta uspješan i to kako u oblasti mode i modnih dodataka, tako i na polju parfema branda Mugler. Ovdje se momentalno bori za mjesto Mugler Alien ili bezvremenska i uvijek mlada linija Mugler Angel. Kao kostimograf se Thierry Mugler brine na primjer za imidž R&B pjevačice Beyoncé.

Ocjena Mugler Alien3