Moschino Toy Boy gel za tijelo za muškarce

Moschino Toy Boy gel za tijelo za muškarce
Moschino Toy Boy gel za tijelo za muškarce
200 ml
283,50kn

Kod: MOS02297 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 22. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 26. 04. 2021.

Opis Moschino Toy Boy
Sastav

Pretvorite svoje svakodnevno tuširanje ili kupanje u prekrasan ritual koji ćete jedva dočekati svaki dan. Sredstvo za tuširanje Moschino Toy Boy namirisat će vašu kožu i probuditi osjetila.

Svojstva:

  • omekšava i poboljšava gipkost kože
  • vraća koži osjećaj komfora
  • nadopunjuje parfem iz iste linije

Sastav

Tekstura
gel

O brendu Moschino

Talijanski brand Moschino proslavio se svojim razigranim, kreativnim i raznobojnim modnim komadima, koji u sebi uvijek kriju barem malo šale i provokacije. Upravo takvi su i parfemi Moschino.

Osnivač branda, Franco Moschino, obožavao je umjetnost i maštao o tome da postane slikar. Kako bi mogao plaćati školarinu, zarađivao je sa strane kao ilustrator za velike modne časopise. Tu je 1971. započeo suradnju s Giannijem Versaceom. Moda je postala njegova nova strast, zbog koje je 1983. osnovao vlastiti brand, koji je danas poznat u cijelom svijetu. Modele Moschino su nosili sportaši na svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Torinu, Kylie Minogue na turneji Showgirl: The Greatest Hits Tour i Madonna na nizu koncerata Sticky & Sweet Tour.

Prvi parfem Moschino – Moschino for Women – ugledao je svjetlo dana 1987. Među najpopularnijim parfemima ovog razigranog branda nalaze se ženske toaletne vode Moschino Funny!, Moschino I Love Love i Moschino Fresh Couture, čiji šaljivi flakon oblikom podsjeća na sredstvo za čišćenje. Ženski cvjetni parfem Moschino Cheap & Chic i muška toaletna voda Moschino Uomo? privlače posebnu pažnju.

Ocjena Moschino Toy Boy