Skip to main content

MontaleWood & Spices parfemska voda za muškarce

Montale Wood & Spices parfemska voda za muškarce
Montale Wood & Spices parfemska voda za muškarce
Besplatna dostava
100 ml
726,15kn

Više od 5 kom na zalihi | Kod: MNT1483
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 01. 02. 2022.
Osobno preuzimanje
utorak 01. 02. 2022.

Drvo i začini – jednostavan, a opet jako upečatljiv spoj. Uniseks parfemska voda Montale Wood & Spices na koži započinje zavodljivu igru ​​sa sandalovinom oko koje se uvija spirala tamjana. Ova orijentalna mirisna kompozicija majstorski je lagana kako bi odgovarala suvremenom načinu života. 

  • drvenasti miris s notama dima i začinima
  • uniseks parfem za ljubitelje sandalovine
  • intenzivan i dubok parfem za hladne dane

Sastav mirisa
Prvoklasno ulje sandalovine ispunit će prostoriju kremastim, mekim i toplim mirisom budističkog hrama. Duhovnu moć dodatno će naglasiti blagi tamjan. Mješavina egzotičnih začina i drva agara zagrijat će vašu kožu te će ona postati željna avanture, dok će vam elegantni vetiver pružiti osjećaj jedinstvenosti i plemenitosti.

Sastav

Sadržaj
tamjan, vetiver, drvo agara, sandalovina
Vrsta mirisa
začinski, drveni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.