MontaleOudmazing parfemska voda uniseks

Montale Oudmazing parfemska voda uniseks
Montale Oudmazing parfemska voda uniseks
Preporučena maloprodajna cijena
979,00kn

Uštedite 10%
100 ml
874,47kn

Black

Friday

699,58kn s kodom black
Kod upišite u košaricu
Ne odnosi se na proizvode na akciji i totalnom sniženju

Black

Friday


Dostupno | Kod: MNT2187
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 01. 12. 2021.
Osobno preuzimanje
srijeda 01. 12. 2021.

Kad se najkvalitetniji oud iz Malezije, sočna naranča i bergamot spoje sa slatkom kruškom i ukusnom smokvom, ne može se stvoriti ništa drugo osim savršenog iskustva za vaša osjetila. Dokaz je to Montis Oudmazing uniseks parfemska voda koja je, zahvaljujući mirisnom sastavu, savršena kako za žene tako i za muškarce.

  • drvenasto-cvjetni miris s mošusom i vanilijom
  • uniseks parfem – idealan za muškarce i za žene
  • u laganom aluminijskom flakonu

Sastav mirisa
U uvodu mirisnog sastava, vaša osjetila očekuju slatka smokva, agrumske note bergamota, sočna naranča, drvo agara i ukusna kruška. Zatim u srcu parfema miriše zadivljujući jasmin, perunika i pačuli. Baza parfema, koja najduže ostaje na koži, obilježena je gurmanskom vanilijom, grožđem, bijelim mošusom i kožom.

Priča o mirisu
Montale Oudmazing uniseks parfem ugledao je svjetlo dana 2016. Iza njegovom mirisnom kompozicijom, savršenom i za muškarce i za žene, krije se sam slavni Pierre Montale. Kao što je tipično za luksuzni brend Montale, parfem je skriven u laganom aluminijskom flakonu čijeg je izvorni dizajn jednostavno nezaobilazan.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
smokva, naranča, bergamot, kruška, drvo agara
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jasmin, perunika, pačuli
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
bijeli mošus, koža, vanilija, grožđe
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.