Montale Intense Tiare parfemska voda uniseks

3×
Montale Intense Tiare parfemska voda uniseks
Montale Intense Tiare parfemska voda uniseks
100 ml

Kod: MNT1630 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis parfema Montale Intense Tiare
Sastav

Zaogrnite se mirisom uz koji ćete ostati odlično raspoloženi tijekom cijelog dana. Uniseks parfemska voda Montale Intense Tiare zrači optimizmom i osjećajem potpune sreće.

  • orijentalni miris
  • cvjetni miris
  • slatki miris
  • parfem pogodan za svaki dan
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
jasmin, ylang-ylang, kokos, ruža, tahićanska gardenija, vanilija
Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Intense Tiare3