MontaleAromatic Lime parfemska voda uniseks

Montale Aromatic Lime parfemska voda uniseks
Montale Aromatic Lime parfemska voda uniseks
100 ml

Kod: MNT1495 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Uz kupnju iznad 300 kn odaberite Discovery box s mini parfemima u košarici.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas

Opis Montale Aromatic Lime
Sastav

Svježa, a istovremeno tajanstvena. Moderna, a pritom bezvremenska. To je uniseks parfemska voda Montale Aromatic Lime , čija mirisna kompozicija pristaje i ženama i muškarcima.

  • aromatični miris s biljnim notama
  • citrusni miris
  • parfem pogodan za svaki dan
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
vetiver, sandalovina, galbanum, limeta, pačuli, šafran, gorka naranča
Vrsta mirisa
citrusni, aromatična

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Aromatic Lime