Preskočite na glavni sadržaj
Marc Jacobs Daisy Skies toaletna voda za žene
Marc Jacobs Daisy Skies toaletna voda za žene
Marc Jacobs Daisy Skies toaletna voda za žene
Sadržajmorske alge, lotos
Vrsta mirisacvjetni, vodeni

Dočekajte proljeće s mirnim i uravnoteženim osjećajem i riješite se užurbanosti i napetosti. Ženska toaletna voda Marc Jacobs Daisy Skies (summer limited edition 2022) savršeno odražava ovaj izazov. Njezin osvježavajući parfem, kao i umirujuća plava boja na flakonu će vas postaviti u pravo proljetno raspoloženje. Ova plava uz žutu odražava se i u modnoj kolekciji Marc Jacobs.

  • vodeni cvjetni miris
  • limitirana edicija za 2022.
  • parfem je kreirao parfumer Alberto Morillas

Sastav mirisa
Prvi koji miriše je mineralni akord koji upotpunjuju voćne note dunje i listića ljubičice. Ubrzo nakon toga u prvi plan dolaze cvijet lotosa i jasmin. Na pozadini cijele mirisne kompozicije prepoznat ćete sandalovinu, morske alge i čiste note mošusa.

Priča o mirisu
Svakog proljeća Marc Jacobs dolazi s limitiranom edicijom proljetnih toaletnih voda, a 2022. nije iznimka. Marc Jacobs Daisy Skies parfem odnosi se na proteklu godinu koja je bila puna napetosti, te stoga traži novu snagu.

Glavna boja ove edicije parfema je umirujuća, ali istodobno sjajna plava koja izaziva proljetno nebo. To su i nijanse Tihog oceana, na čiju nas obalu prepunu cvijeća vodi priča o mirisu. Plavu nadopunjuje žuta kao prve tople sunčeve zrake. 

Marc JacobsDaisy Skies toaletna voda za žene

50 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: MAJ01506