Preskočite na glavni sadržaj

Mama Mio

O brendu Mama Mio

Zašto vaša koža ne bi odlično izgledala i u trudnoći? U ovom, tako napornom, a ipak lijepom razdoblju, potrebna joj je intenzivna njega. Britanski brand njegujuće kozmetike Mama Mio nudi proizvode koji su posebno razvijeni za trudnice, žene nakon poroda i dojilje. Njihov njegujući sastav pruža izuzetno opterećenoj koži potrebne hranjive tvari i hidrataciju te je ostavlja elastičnom i svilenkasto mekanom.

 

Brand Mama Mio osnovala je 2004. poduzetnica Sian Sutherland s prijateljicama Kathy Miller, Tanyom Mackay i Jill Dunk. Sian je tada i sama bila trudna pa je za sebe i svoje poznanice tražila odgovarajuću kozmetiku koja bi pružila njezinoj izuzetno opterećenoj koži potrebnu njegu.

Proizvodi Mama Mio sadrže najkvalitetnije prirodne sastojke biljnog podrijetla, veganski su i sadrže 100 % prirodne mirise. Njihov sastav je bogat uljima i maslacima s omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama, koje hrane kožu i održavaju je elastičnom. Ukratko, stvoreni su kao pravi odgovor na svekolike potrebe žena u svim fazama trudnoće.

Isprobajte kultni, intenzivno hidratantni maslac za tijelo Mama Mio Rummy Rub Butter koji povećava elastičnost i hidrataciju kože ili legendarno ulje za masažu Mama Mio Tummy Rub Oil s 99 % sastojaka prirodnog podrijetla, koji će pružiti koži vašeg trbuščića zaista intenzivnu njegu. Ako vas muči povećana pojava strija, smanjite im vidljivost uz pomoć kreme za tijelo Mama Mio Mama Marks Cream. Pružite svojoj koži najbolju njegu i uživajte u ovom prekrasnom razdoblju mirno i bezbrižno.

cijeli tekst sakriti tekst