Puder

Puder
Korektori
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Rumenila
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Bronzeri
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Highlighteri
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Fiksator za make-up
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Sa SPF
Filter
Cijena

do

Stupanj prekrivanja
Tekstura
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   58
  •   10
  •   5
  •   2
  •   4
Najprodavaniji

Puder

Vaše lice će izgledati svježije, put ujednačenija te će sakriti sve nedostatke. Kvalitetni puder savršeno će se stopiti s vašom kožom, štitit će je od štetnih utjecaja i ukloniti znakove umora. Notino.hr u ponudi ima na stotine pudera za sve dobi i tipove kože. Kako odabrati puder za svoje lice?

  • Prema tipu kože: tekstura pudera i njegov sastav treba birati spram tipa vaše kože. Za suhu kožu ili bore najbolji je je hidratantni puder s „brightening” efektom, kremaste ili tekuće teksture. Za masnu kožu odličan je puder u kamenu ili u prahu bez ulja, koje bi moglo zatvoriti pore. Idealan puder za osjetljivu kožu ne sadrži nikakve parfeme niti nadražujuće sastojke.
  • Prema stupnju prekrivanja: jače prekrivanje preferiraju osobe s aknama ili drugim nepravilnostima na licu. Za kožu koja nije problematična, preporuča se laganije prekrivanje koje će djelovati prirodnije.
  • Prema učinku: matirajući puder idealan je za lice koje se dosta sjaji, dok je za sivo i umorno lice odličan puder s „brightening” efektom. Hidratantni puder odgovara suhoj koži, a puder s „lifting” efektom za bore i zaglađivanje kože.
  • Odgovarajuća nijansa pudera: nijansa pudera uvijek bi trebala biti malo svjetlija od vašeg tena, a veliku ulogu ima i podton kože. Hladan podton odlikuje se plavim i ljubičastim venama na zapešću i porculanskoj puti, za koju će biti odličan puder koji vuče na ružičasto. Topli podton odlikuje se zelenkastim venama na zapešću, te će mu odgovarati puder koji vuče na žuto ili narančasto.

Najbolji puder prilagođava se vašim specifičnim potrebama. Idealan puder za ljeto je vodootporni puder ili puder sa SPF-om koji će vas štititi od štetnog zračenja. Za dug i naporan dan na poslu odličan je dugotrajni puder, a ukoliko vam je stalo do što prirodnijeg sastava, nabavite prirodni puder.

Bez obira tražite li lagani puder koji neće naglasiti bore,  mineralni puder ili puder za jače prekrivanje akni, na notino.hr pronaći ćete najkvalitetnije pudere najpoznatijih svjetskih brandova Estée Lauder, Clinique, Max Factor, Lancôme i Vichy koje su isprobale tisuće zadovoljnih korisnika. Pronađite i vi svoj!