Pelene za kupanje

Pouzdane pelene za kupanje

Udobnost i pouzdana zaštita od istjecanja i tijekom kupanja! Pelene za kupanje idealno su rješenje za odlazak na bazen ili na more.

Pelene za kupanje i njihove prednosti

  • Sprječavaju onečišćenje vode u bazenu – sprječavaju istjecanje.
  • Pelene za kupanje ne upijaju vodu iz bazena i tako bebu ne sprječavaju u slobodnom kretanju.
  • Zahvaljujući mekanim materijalima, udobne su za nošenje i ne stežu bebine nožice.
  • Lako se navlače i prilagođavaju se tijelu bebe za veću udobnost.

Kako izabrati pelene za kupanje?

Izbor pelena za kupanje ovisi o težini djeteta i broju kupanja. Možete izabrati jednokratne ili višekratne pelene za kupanje. Pelene za kupanje izrađuju se za djecu od 3 do 15+ kg.

  • Jednokratna pelena za kupanje pogodna je za povremenu upotrebu i nakon kupanja je jednostavno bacite u smeće. U ponudi izaberite veličinu pelene za kupanje prema djetetovoj težini. Ovaj tip pelena dostupan je od 3 kg pa je stoga pogodan i za dojenčad.
  • Višekratne pelene za kupanje mogu se oprati nakon upotrebe, nakon čega se mogu ponovno upotrebljavati. Neke višekratne pelene za kupanje sadrže nepropusni sloj PUL i zaštitnu mrežicu te se mogu odmah upotrebljavati, a neke zahtijevaju umetanje uloška za pelene. Višekratne pelene za kupanje imaju gumbe koji omogućuju podešavanje veličine. Ovaj tip pelena za kupanje odličan je za često kupanje.

Naš savjet: Ukoliko nemate vagu za bebe, preporučujemo da se najprije izvažete na osobnoj vagi s djetetom, a zatim bez njega.

Kako funkcioniraju pelene za kupanje

Pelene za kupanje dizajnirane su za pouzdano zadržavanje svih tekućina i nečistoće, što omogućuju elastični rubovi i nepromočivi slojevi koji ih zadržavaju unutar pelene. Vanjski dio sprječava upijanje vode, tako da se volumen pelena ne povećava i ne smanjuje se udobnost tijekom nošenja.

Nabavite svojoj bebi najljepše pelene za kupanje koje pružaju udobnost prilikom igranja u vodi i pouzdanu zaštitu od neželjenog istjecanja!

Savjet: Dodajte u svoju košaricu i eko pelene ili platnene pelene te ostale potrepštine za djecu!