Kutije za užinu za djecu | Kutijica za užinu

Najprodavaniji

Kako odabrati dječju kutiju za užinu

Kako izgleda idealna kutija za užinu za djecu

Prije nego se bacite na kupnju, proučite glavne karakteristike kutija za užinu:

  • Veličina. Užina bi trebala cijela stati u kutiju za hranu ili barem glavni dio koji treba biti čvrsto zapakiran. Ako je prevelika zauzimat će bespotrebno puno mjesta u torbi i užina će „letjeti” po prostoru, a ako je premala bit će beskorisna.
  • Materijal. Za djecu će idealan materijal biti plastika koja je vrlo lagana i dostupna u raznim bojama. Ako slučajno padne na pod, neće se dogoditi ništa strašno kao kad padne staklena. Ako imate perilicu posuđa, provjerite je li dječja kutija za užinu pogodna za nju.
  • Zatvaranje. Želite s vremena na vrijeme u kutiju za užinu staviti nešto drugo osim sendviča? U tom slučaju obratite pažnju na zatvaranje. Silikonske komponente osigurat će da voćni sok ili druga tekućina neće iscuriti među stranice udžbenika.
  • Pregrade. Kutija za užinu s pretincima razdvaja sočne, suhe i aromatične namirnice.
  • Izgled. Posljednja, ali svakako jedna od najvažnijih točaka. Ako djetetu kupujete kutiju za užinu za školu, pustite ga da odabere ili vi odaberite nešto po njegovom ukusu.

Više od kutije za užinu

Kutija za užinu kao modni dodatak? Djeci je stalo do lijepog izgleda, a budite sigurni da će kutija za užinu za djecu u kompletu s bočicom razveseliti i vašeg školarca – primjerice kao poklon za rođendan ili Božić. Kutija za užinu uvijek će biti korisna, ne samo u školi. Ako idete na izlet, kutija za užinu ili zdjela s poklopcem čuvat će hranu u ruksaku.

Punjive vrećice za hranu za najmlađe

I za svoje mlađe dijete riješit ćete pitanje užine bez neprestanog stvaranja novog otpada. Punjive vrećice za hranu idealne su za majke koje žele prehranu svoje djece držati pod kontrolom. Osim toga, vrećica je i vrlo praktična za dijete. Lako će je držati u rukama, a sadržaj popiti, primjerice, u kolicima.

Jednostavno otvorite vrećicu za hranu i napunite je voćnom smjesom, jogurtom ili čime god odlučite. Zatim je ponovno čvrsto zatvorite patentnim zatvaračem, obično dvostrukim. Tako možete biti sigurni da nigdje ništa neće iscuriti. Lako se peru, a obično su pogodne za perilicu posuđa ili zamrzivač.

Kaže se da jedemo i očima, a to vrijedi i za djecu. Ako zdrave poslastice zapakirate u lijepu kutiju za užinu, možete biti sigurni da ćete ih natrag dobiti prazne. Osim toga, sada znate i koje bi kvalitete idealne kutije za užinu trebale imati, stoga kupnja može početi. Kvalitetne proizvode za djecu pronaći ćete na notino.hr!