Preskočite na glavni sadržaj
Maison Berger Paris Lolita Lempicka Transparent poklon set
Maison Berger Paris Lolita Lempicka Transparent poklon set
Glava
bršljan, kineski anis, sladić
Srce
list ljubičice, trešnja, perunika
Baza
tonka grah, drvo, karamel, labdanum
Tip setaPoklon set
Mirisi za domcvjetni

Neka vaš dom prekrasno zamiriše ili pak razveselite nekog od svojih bližnjih mirisom za dom. Poklon set Maison Berger Paris Lolita Lempicka Transparent jamči uspjeh u oba slučaja. Dobro odabran miris za interijer lako će pobuditi osjećaj mira i spokoja te vam olakšati stvaranje ugodnog i udobnog ambijenta.

Svojstva:

  • voćni miris
  • gurmanski miris
  • u prostoriji uništava sve neugodne mirise uključujući i duhanski dim, mirise od kuhanja ili mirise od kućnih ljubimaca

Set sadrži:

  • katalitička svjetiljka
  • punjenje za katalitičke svjetiljke 250 ml

Način upotrebe:
Sa svjetiljke uklonite ukrasni i poklopac za gašenje, pa pomoću lijevka ulijte mirisnu esenciju do 2/3 lampe. Vratite plamenik s kamenčićem u svjetiljku i zatvorite poklopcem za gašenje.Nakon 20 minuta, dok miris preko plamenika dođe sve do kamenčića, uzmite upaljač i kamenčić upalite. Ostavite da gori tri do pet minuta, nakon čega ga ugasite, kamenčić prekrijte ukrasnim poklopcem. Katalitički proces je ovim započet i svjetiljka će ubrzo početi mirisati. Nakon što postignete željeni intenzitet mirisa, zamijenite ukrasni poklopac za gašenje. Time će se završiti katalitička reakcija.

Maison Berger ParisLolita Lempicka Transparent poklon set


Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: LBP01465

katalitička svjetiljka + punjenje za katalitičke svjetiljke 250 ml