MAC Prem + Prime Fix+magla za lice za fiksiranje make-upa

2×
MAC Prem + Prime Fix+ magla za lice za fiksiranje make-upa
MAC Prem + Prime Fix+ magla za lice za fiksiranje make-upa
100 ml

Kod: MAC01583 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis proizvoda MAC Prem + Prime Fix+

Ovaj sveti gral svijeta ljepote može se koristiti na bezbroj načina. Uvjerite se i vi u njegove supermoći. Lagana magla za lice za fiksiranje make-upa MAC Prep + Prime s ekstraktima zelenog čaja, kamilice i krastavca puna je vitamina i minerala. U trenutku je spremna osvježiti, umiriti i hidratizirati umorno lice. A kad je make-up u pitanju, ne samo da će produljiti njegovu postojanost nego će povećati intenzitet i sjaj njegovih boja.

Karakteristike:

  • fiksira šminku tijekom čak 12 sati
  • povećava intenzivnost boja šminke
  • osvježava i umiruje umorno lice
  • povećava razinu hidratacije lica
  • ima ugodan miris

Sastav:

  • ekstrakti zelenog čaja, kamilice i krastavca
  • vitamini i minerali
  • nekomedogena
  • dermatološki i oftalmološki ispitana

Način upotrebe:
Raspršite po licu s udaljenosti od otprilike 30 cm. Može se nanijeti na očišćeno lice za dodatnu hidrataciju ili preko make-upa za bolju fiksaciju šminke i blistav izgled lica. Osim toga, možete je nanijeti i tijekom cijelog dana kada osjetite potrebu za hidratacijom ili osvježenjem make-upa.

O brendu MAC

Već dugi niz godina profesionalna dekorativna kozmetika M A C upravlja sa modnih revija svjetskim modnim trendovima. Surađuje sa poznatim osobnostima iz svijeta umjetnosti, mode i pop kulture, te se vodi motom „„All Ages, All Races, All Genders“ ili „Svaka dob, sve rase, svi spolovi”. Za milijune ljudi je postala mnogo više od branda koji propagira ljepotu.

Tvrtka Make-up Art Cosmetics rodila se u kanadskom Torontu. Poticaj za osnivanje bila je nedovoljna kvaliteta u to vrijeme dostupnih pomagala u šminkanju. I upravo stoga su vizažist i fotograf Frank Toskan i vlasnik frizerskog salona Frank Angelo osnovali svoju kolekciju dekorativne kozmetike. Ispunjavala je najstrože zahtjeve modne fotografije i umjetničke šminke, a u kozmetičkoj industriji izazvala je velik potres.

Jedinstvena širina ponude proizvoda za šminkanje, kombiniranje glamura i elegancije sa uličnim stilom i praktičnošću, profesionalni vizažisti umjesto klasičnih prodavača, buntovništvo – svim navedenim karakteristikama je MAC kozmetika istupala iz gomile i izazivala divljenje. Danas je zastupljena u 90 zemalja svijeta, a svake godine predstavlja nove stvari u više od 50 svojih kolekcija.

Ocjena MAC Prem + Prime Fix+2