MAC Mineralize Skinfinishpečeni puder s učinkom highlightera

MAC Mineralize Skinfinish pečeni puder s učinkom highlightera
MAC Mineralize Skinfinish pečeni puder s učinkom highlightera
nijansa Cheeky Bronze 10 g
325,70kn

Kod: MAC01578 | 2 kom na zalihi
1

Dodano u košaricu

MAC Mineralize Skinfinish pečeni puder s učinkom highlightera
| 1 kom | 325,70kn
DPD dostava na kopnu
srijeda 18. 09. 2019.
DPD dostava na otoke
petak 20. 09. 2019.

Opis proizvoda MAC Mineralize Skinfinish

Svojstva:

  • posvjetljuje
  • osigurava svježi izgled
  • blago naglašava odabrane dijelove lica

Način upotrebe:
Nanesite na mjesta na licu koja želite istaknuti i posvijetliti. Nanesite na jagodice, gornji dio obraza, sredinu lica, ispod obrva i u unutarnjim kutovima očiju radi savršenog posvjetljivanja lica.

O brendu MAC

Već dugi niz godina profesionalna dekorativna kozmetika M A C upravlja sa modnih revija svjetskim modnim trendovima. Surađuje sa poznatim osobnostima iz svijeta umjetnosti, mode i pop kulture, te se vodi motom „„All Ages, All Races, All Genders“ ili „Svaka dob, sve rase, svi spolovi”. Za milijune ljudi je postala mnogo više od branda koji propagira ljepotu.

Tvrtka Make-up Art Cosmetics rodila se u kanadskom Torontu. Poticaj za osnivanje bila je nedovoljna kvaliteta u to vrijeme dostupnih pomagala u šminkanju. I upravo stoga su vizažist i fotograf Frank Toskan i vlasnik frizerskog salona Frank Angelo osnovali svoju kolekciju dekorativne kozmetike. Ispunjavala je najstrože zahtjeve modne fotografije i umjetničke šminke, a u kozmetičkoj industriji izazvala je velik potres.

Jedinstvena širina ponude proizvoda za šminkanje, kombiniranje glamura i elegancije sa uličnim stilom i praktičnošću, profesionalni vizažisti umjesto klasičnih prodavača, buntovništvo – svim navedenim karakteristikama je MAC kozmetika istupala iz gomile i izazivala divljenje. Danas je zastupljena u 90 zemalja svijeta, a svake godine predstavlja nove stvari u više od 50 svojih kolekcija.

Ocjena MAC Mineralize Skinfinish