Lovea

Lovea, certificirana prirodna kozmetika za sunčanje, proizvedena je od minimalno 95 posto, a u nekim slučajevima od čak 100 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

 

Njezini glavni aduti su snaga biljnih ulja i gline kao i predivan cvjetni miris koji će vas osvojiti. Ključni sastojak svih Lovea proizvoda je dragocjeno Monoï ulje s Tahitija koje je zbog svojih hidratantnih, hranjivih i zaštitnih svojstava u upotrebi već više tisuća godina.

Lovea brend rođen je 1994. godine. U njegovoj ćete ponudi, osim izvrsnih proizvoda za sunčanje, pronaći i proizvode za njegu lica, tijela i kose. Važno je znati  da je Lovea prvi brend koji je na tržište uveo niz certificiranih prirodnih kozmetičkih proizvoda dostupnih i u velikim trgovačkim lancima.

Lovea krema za lice sa SPF 50+ je 2017. postala prvi proizvod svoje vrste s Ecocert certifikatom. Bilo da se odlučite za ovu ili neku drugu kremu, suho ulje ili maglu za sunčanje Lovea, jedno je sigurno; bit ćete u potpunosti zadovoljni. Lovea proizvodi za sunčanje nude različite koncentracije SPF-a tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Zaštitite svoju kožu  Lovea prirodnim proizvodima.

cijeli tekst sakriti tekst

Filter

Cijena

do

Za koga?

Pokloni i akcije