L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Matpasta za modeling s mat učinkom

1×
L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat pasta za modeling s mat učinkom
L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat pasta za modeling s mat učinkom
80 ml
50,50kn

Kod: LOP0091 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 29. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 01. 10. 2020.

Opis proizvoda L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat
Osobine

Ukrotite raščupanu kosu i dovedite je u red. Pasta za oblikovanje kose s mat učinkom L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat ima fleksibilnu teksturu koja omogućava oblikovanje kose upravo u onom smjeru u kojem želite. Mat efekt će svakoj muškoj frizuri pružiti originalan i nesvakidašnji izgled.

Karakteristike:

  • pasta za stiliziranje muške frizure
  • daje kosi teksturu i usmjerava je
  • vrlo je postojana
  • s mat efektom

Upute za upotrebu:
Pastu za oblikovanje nanesite na suhu kosu i oblikujte željenu frizuru. Bolje rezultate ćete postići ako pastu temeljitije utrljate u kosu.

Osobine

Učinak
volumen kose
Dužina kose
kratka kosa

O brendu L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunski francuski brand kozmetike za kosu s dugom tradicijom. Dio je svjetski poznate kompanije L’Oréal koju je 1909. godine osnovao Eugène Schueller. Ovaj mladi kemičar razvio je specijalnu formulu za bojanje kose koja je vrlo brzo našla put do pariških frizera. Danas, već više od sto godina, ovaj brand pomaže svojim korisnicima u otkrivanju njihove prepoznatljive ljepote i samopouzdanja.

Proizvodi L’Oréal Professionnel razvijani su putem najnovijih inovativnih tehnologija u suradnji s najboljim frizerima. 

U široku ponudu branda ubrajaju se proizvodi profesionalne kozmetike za kosu kao, na primjer, L’Oréal Professionnel boje za kosu, proizvodi za stiliziranje, potom šamponi, maske i drugi proizvodi za njegu kose koje koriste frizeri i stilisti širom svijeta. L’Oréal Professionnel kozmetika za kosu jamstvo je da svojoj kosi pružate zaista ono najbolje. 

Brand je sastavni dio važnih modnih revija u svijetu, te tako kreira nove trendove. Otkrijte tajnu lijepe kose i pružite sebi profesionalnu njegu uz L’Oréal Professionnel.

Ocjena L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat1