L’Oréal Professionnel Blond Studio Platiniumposvjetljujuća krema bez amonijaka

L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium posvjetljujuća krema bez amonijaka
L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium posvjetljujuća krema bez amonijaka
500 ml

Kod: LOP3820 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Samo za profesionalnu upotrebu

Opis proizvoda L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium

Preparat L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium učinkovito uklanja boju s vaše kose i oslobađa vas tamnih pigmenata.

Svojstva:

  • posvjetljuje prirodnu i bojanu kosu
  • lako se nanosi
  • nježno briše urođene prirodne pigmente

Sastojci:

  • bez amonijaka

Način upotrebe:
Prije nanošenja je potrebno ispitati potencijalne negativne reakcije na posvjetljujući proizvod. Testirajte na maloj površini na koži i kosi. Nanesite ravnomjerno na kosu odmah nakon miješanja preparata (omjer je naveden na kutiji proizvoda).

O brendu L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunski francuski brand kozmetike za kosu s dugom tradicijom. Dio je svjetski poznate kompanije L’Oréal koju je 1909. godine osnovao Eugène Schueller. Ovaj mladi kemičar razvio je specijalnu formulu za bojanje kose koja je vrlo brzo našla put do pariških frizera. Danas, već više od sto godina, ovaj brand pomaže svojim korisnicima u otkrivanju njihove prepoznatljive ljepote i samopouzdanja.

Proizvodi L’Oréal Professionnel razvijani su putem najnovijih inovativnih tehnologija u suradnji s najboljim frizerima. 

U široku ponudu branda ubrajaju se proizvodi profesionalne kozmetike za kosu kao, na primjer, L’Oréal Professionnel boje za kosu, proizvodi za stiliziranje, potom šamponi, maske i drugi proizvodi za njegu kose koje koriste frizeri i stilisti širom svijeta. L’Oréal Professionnel kozmetika za kosu jamstvo je da svojoj kosi pružate zaista ono najbolje. 

Brand je sastavni dio važnih modnih revija u svijetu, te tako kreira nove trendove. Otkrijte tajnu lijepe kose i pružite sebi profesionalnu njegu uz L’Oréal Professionnel.

Ocjena L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium