L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonicsredstvo za stiliziranje

L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic sredstvo za stiliziranje
L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic sredstvo za stiliziranje
200 ml
39,75kn

Kod: LOR06061 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 28. 05. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 01. 06. 2020.

Opis proizvoda L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic
Osobine

Preparat za toplinsko oblikovanje kose L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.

Svojstva:

  • olakšava styling
  • povećava volumen
  • bori se protiv neposlušne kose
  • osigurava laku fiksaciju

Način upotrebe:
Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.

Osobine

Tekstura
gel
Učinak
Za jačanje kovrča

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.

Ocjena L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic