L’Oréal Paris Pure Clay

kozmetički set I.

L’Oréal Paris Pure Clay kozmetički set I.
L’Oréal Paris Pure Clay kozmetički set I.
kozmetički set I.
119,00kn

Kod: LOR3005 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Pure Clay Detox Mask 50 ml + Micellar Water 400 ml

kom
Poklon za vas
Kupite bilo koje L’Oréal Paris proizvode iznad 115 kn i ostvarite 25 % popusta. Za ostvarenje popusta upišite kod paris25hr. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
srijeda 26. 06. 2019.
L’Oréal Paris Pure Clay
kozmetički set I. | 119,00kn

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Tip kože lica
mješovita, normalni, osjetljiva
Tip seta
Kozmetički set

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.